Kváskový chlieb s makom

Pečenie chleba doma má viacero výhod, o ktorých už určite viete. Ja som najvďačnejšia za tú vôňu pri pečení, za tú jedinečnú chuť, za to, že vždy si môžem obmeniť zloženie vlastného chlebíka a je toho viac.
Samotná príprava chlebíka nie je zložitá, vyžaduje dodržať pár krokov pri príprave a ja odporúčam predtým absolvovať kurz kváskového pečenia u Lenky Mančíkovej ( Koláče bez práce ).

Už pred týmto kurzom som si sama robila kvások a piekla aj chlieb, ale na kurze som získala iné informácie, videla som prípravu v priamom prenose, mohla som sa pýtať na všetko, čo mi bolo nejasné pri receptoch a zažila som krásnu atmosféru prípravy.
Lenka je profesionál, ktorý odovzdáva svoje skúsenosti plným priehrštím a s veľkou láskou k surovinám, chlebíku a ľuďom.
Tento chlebík je podľa jej receptu – Kváskový chlieb s makom – ja som mak nenašla, tak je len so slnečnicovými semiačkami. A nabudúce bude obohatený zrnkami pšena 🙂

Recept nájdete na: http://www.kolacebezprace.sk/moje-kolaciky/sezonne-kolace/kvaskovy-chlieb-s-makom/

KvaskovyChliebSMakom-1

0 komentárov k “Kváskový chlieb s makomPridajte vlastný →

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.